Så er det snart tid til JoomlaDay Danmark PDF Udskriv Email
Skrevet af Skribent   
Mandag, 10. oktober 2011 13:06

Så er det snart JoomlaDay Danmark - nærmere bestemt ligger den i år 28. og 29. oktober, og igen i år foregår den i Kolding, hvor IBC Kurser igen er værter for arrangementet.

JoomlaDay er relevant for alle, der interesserer sig for Joomla! Begge dage vil være fyldt med spændende workshops og foredrag om alt fra SEO og Google AdWords til programmering af komponenter. Joomla! er fællesnævneren, men mange forskellige emner vil blive dækket- alle med relevans for dig, som har en Joomla hjemmeside.

JoomlaDay Danmark er også en mulighed for at opleve nogen af hovedpersonerne i Joomla! projektet som f.eks. Ryan Ozimek, der er præsidenten for Open Source Matters (organisationen bag Joomla!) og Brian Teeman, som var en af grundlæggerne af Joomla! - for at nævne nogen få. Du kan også opleve nogle af de danskere, som spiller en stor rolle i projektet, så vær helt rolig - der vil være mange foredrag på dansk også.

JoomlaDay bliver delt op i to "dage" - Business Day, som er fredag, og Community Day, som er lørdag. Business Day vil naturligvis centrere sig om Joomla-løsninger, som kan være relevante for firmaer.

Community Day er delt op i 4 spor - et om community, et om extensions, et om SEO og et om Ecommerce.

Læs mere om JoomlaDay Danmark på http://joomladay.dk/Senest opdateret: Mandag, 10. oktober 2011 13:34